Restaurant Os en Peper is al meer dan 18 jaar een vertrouwd adres in Zwolle. Zoals je gewend bent, kun je hier uitgebreid dineren in een sfeervolle, informele en gezellige omgeving. Chef Ard kookt live in het restaurant voor maximaal 16 gasten een vast 5-gangen-menu.

U ontvangt hier een glas bubbels van het huis!

Chef Bokkers heeft het liefst alle ingrediënten zelf in handen en maakt hier de heerlijkste gerechten van. Robuuste gerechten, weg van de poespas. Waarbij de luxe zit in de aandacht voor de gerechten. Want aandacht maakt het verschil tussen gewoon en bijzonder. De loopafstand is 10 minuten, reserveren is gewenst.

U krijgt hier 10% korting bij A la Chef menu.

Bistro Bonne Femme is een warme Bistro in het centrum van Zwolle. Hier vindt u beweging en gezellige drukte, spontaniteit en hartelijkheid. Een Bistro met uitstekende gerechten en heerlijke wijnen tegen een fatsoenlijke prijs. 

La Terra Italiana
Een Italiaan zoals een Italiaan moet zijn! Gevestigd aan het einde van onze straat, waant u zich binnen de kortste keren in Italiaanse sferen. Wat een fijne plek! Reserveren gewenst.

U ontvangt hier een koffie/thee met een limoncello van het huis.

Aan de voet van onze Peperbus vind je al bijna 90 jaar eetcafe de Kleine. ” Een fijne plek voor lunch, diner of borrel midden in het centrum.

Hier krijgt u een heerlijk broodplankje vooraf!

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie&thee, zoet, lunch, High tea of borrel. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

Onze ontbijtpartner! Voor een heerlijk, gezond en verrassend ontbijt.