CORONAPROOF: De studio bevindt zich op de begane grond van ons woonhuis en is volledig zelfstandig. Geen andere gasten, volledige privacy en na elke gast, een zeer grondige schoonmaak met de juiste ontsmettingsmiddelen. In de entree staat voor u alcoholspray klaar.

Casa de Tony, ofwel Tony’s huis is een luxe studio aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle. Wij zijn Ruben Bruens en Britt Jurgens. We wonen op deze heerlijke plek sinds 2018 en wonen hier samen met onze mopshond Tony. Tony is een echte allemansvriend en een blij ei. Hij is gek op vriendjes en vriendinnetjes, dus ook uw hond is van harte welkom. Op nog geen 500 meter loopafstand vindt u het station en de prachtige Zwolse binnenstad.

Uw aankomst:
U bent van harte welkom vanaf 15.00 uur. Uw bagage kunt u, in overleg al eerder achterlaten. U komt binnen in onze gezamenlijke hal met een bartafel en vele foto’s van hotspots in Zwolle. In de hal zit de deur naar ons woonhuis en naar de studio. De studio is privé en zeer ruim opgezet (80m2). Het biedt u alle comfort en luxe zoals een tweepersoons boxspring, een tv met Ziggo, een tafel/bureau met twee comfortabele stoelen en laten we de luxe badkamer niet vergeten, met regendouche en dubbele wasbak! Ook kunt u gebruik maken van uw eigen patio, zuidwesten georiënteerd, vol met bloemen en twee zitjes. De studio beschikt niet over een keuken. U vindt er wel een Nespresso koffiemachine, een heetwaterdispenser en een tafelmodel retro koelkast.

We hebben ook een beamer en projectiescherm met surround systeem voor u ter beschikking, natuurlijk inclusief  Netflix, Videoland, Prime, etc. U waant zich binnen de kortste keren in uw eigen bioscoop.

Het huis en de omgeving
Het huis komt uit 1925. We hebben het volledig gerenoveerd tussen 2018 en 2020. We wonen hier heerlijk en gaan voorlopig hier niet meer weg.

De wijk Assendorp staat vooral bekend om de knusse straatjes met de vooroorlogse woningen en markante gebouwen zoals het Dominicanenklooster,  de St. Jozefkerk en de Oude Ambachtsschool. Maar Assendorp heeft ook nieuwbouw, zoals op de plek van het voormalige ziekenhuis Weezenlanden. Het is een wijk waar iedereen zich thuis kan voelen: studenten, ouderen, gezinnen, ondernemers en kunstenaars. Dat is vooral zichtbaar op dagen als op het Assendorperplein, het bruisende hart van de wijk met de muziektent, activiteiten worden georganiseerd.

Assendorp heeft meer plaatsen waar mensen samenkomen en activiteiten plaatsvinden zoals in Park Eekhout, wijkcentrum De Enk aan het Assendorperplein en natuurlijk stadspark De Wezenlanden waar elk jaar bezoekers uit heel Zwolle naar toe trekken voor het Bevrijdingsfestival. Midden in de wijk loopt de Assendorperstraat met een gevarieerd winkelaanbod,  typische  buurtwinkels en eettentjes uit verschillende culturen.

Goed om te weten
Er kan sprake zijn van lichte leefgeluiden. We houden uiteraard zoveel mogelijk rekening met uw aanwezigheid.

De bereikbaarheid
Het centraal station is binnen 5 minuten te belopen. Het busstation ligt aan de achterzijde van het centraal station. Voor onze deur zijn er ruim voldoende parkeergelegenheden. Dit zijn betaalde plekken. Het kost u € 2,- per uur of maximaal € 10,- per dag.

Het is uw vakantie!
U bent op vakantie. Het gaat om uw ontspanning. Hebben we een klik met elkaar en vinden we het allebei leuk om een praatje te maken, dan vinden wij dat hartstikke leuk. Voelt u zich geenszins verplicht en voelt u zich ook vrij om zaken bespreekbaar te maken.