Prijzen:
Te boeken vanaf €100,- per nacht (afhankelijk van de gewenste datum)
Minimale boekingsperiode is 2 nachten, tenzij anders aangegeven.
Klik op de gewenste datum voor de exacte prijs en boekingsmogelijkheden

Voorwaarden
Onze luxe studio is geschikt voor 2 personen, met een optie voor een 3e persoon (toeslag €30,- per nacht) en is te boeken vanaf 18 jaar. Annuleren is gratis tot 72 uur van tevoren. Bij annulering binnen 72 uur of niet komen opdagen rekenen wij 50% van het afgesproken bedrag. Toeristenbelasting 2021 is €1,50 per nacht per persoon.

In- en uitchecken:
U bent van harte welkom vanaf 15.00 uur. Uw bagage kunt u in overleg eerder afgeven. Uitchecken is tot 11.00 uur.

Ontbijt:
Wij serveren, op aanvraag, een luxe ontbijt van Anne & Max. U kunt deze nuttigen in de studio of u gaat naar “de huiskamer van Zwolle” om daar van uw ontbijt te genieten. De beschrijving “de huiskamer van Zwolle” begrijpt u zeker als u bij Anne & Max bent. De kosten van dit ontbijt bedraagt €15,- per persoon.

Sportruimte en fietsen
Wilt u tijdens uw verblijf bewegen, dan kunt u gebruik maken van onze sportruimte. Hier staan onder andere een tafeltennistafel, diverse spellen en boeken klaar voor gebruik.

Bent u met de fiets? Dan kunt u deze, in overleg met ons, stallen in onze entree

Huisdieren
Honden zijn toegestaan in onze luxe studio. Voor het meebrengen van uw hond vragen wij een eenmalige toeslag van €25,- per hond. Maximaal 2 honden zijn toegestaan. Mocht u andere huisdieren mee willen brengen of meer dan 2 honden, neemt u dan contact met ons op. We behouden ons het recht voor om bij overmatige bevuiling van de kamer extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. Honden mogen niet plaatsnemen op het tweepersoonsbed.

Extra service
U heeft diverse opties wanneer u bij ons komt overnachtingen, van arrangementen tot aanvullende mogelijkheden zoals diner, een romantiek pakket, etc. Wilt u iets geregeld hebben wat er niet tussen staat? Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden. Samen valt er veel te organiseren 🙂


Mocht uw favoriete datum bezet zijn of u wilt toch graag één nacht bij ons komen, neem dan contact met ons op (06-22515925). Samen kijken we of en wat voor mogelijkheden er zijn.