Laat u verwennen en verrassen!

Health arrangement
Voor 2 personen, €125,- (exclusief de overnachting)*

Genieten en sporten! Een uitstekende combinatie vinden wij bij Casa de Tony. Boek dit arrangement en ga knallen met een work-out in onze sportruimte. Pablo is een zeer ervaren personal trainer en biedt maatwerk. Voor de fanatieke sporter, maar ook voor de beginner. Bij dit arrangement hoort een Vegan Box. Laat je verrassen door onze partner Anne & Max en geniet van heerlijke sandwiches, groene smoothies en nog veel meer.
*Te boeken op basis van beschikbaarheid van de personal trainer

Verwenarrangement
voor 2 personen, € 125,- (exclusief de overnachting)*

Even er tussen uit en ontspannen? Boek dan ons verwenarrangement en laat het allemaal gebeuren. Bij aankomst ontvang je een heerlijke fles Spaanse cava. Daarna spreken we een tijd af voor een ontspannende massage in de studio van 25 minuten per persoon. En om het af te maken bieden we je de bekende en overheerlijke High Tea van Anne & Max. Hoe fijn klinkt dat?
*Te boeken op basis van de beschikbaarheid van Leontien

Culinair arrangement
voor 2 personen, prijs in overleg (exclusief de overnachting)*

Casa de Tony werkt samen met vier restaurants en een eetcafé. Zo is er altijd een restaurant naar uw wens te reserveren. Uiteraard bieden ze allen goede kwaliteit, verse producten en topservice. Wanneer u boekt kunt u de optie culinair arrangement aanvinken. Hier staat een tarief van €0,-. Na uw boeking ontvangt u van ons een whatsapp. Vanuit daar gaan we in overleg met u welk restaurant uw voorkeur heeft en wanneer u heen wilt. Wij regelen dit vervolgens voor u.
*Te boeken op basis van beschikbaarheid en keuze restaurant